Når balancen udfordres

Som nævnt er mindfulness for mig ikke et spørgsmål om at leve et komplet harmonisk liv, men at kunne skabe balance nå der opstår udfordringer. I perioder med udfordringer og deraf måske også flere bekymringer og tankemylder, synes jeg det kan være svært at meditere, siddende eller liggende, med fokus på kun åndedrættet. Er man til at gå ture, kan det med fordel kombineres med en gående meditation. Jeg lægger et link på min APP side. I gående meditation handler det meget om at observere omgivelserne og på den måde synes jeg det kan være nemmere at træne nærværet og få en pause fra tankerne. Har man problemet om aftenen, eksempelvis inden man skal sove og/ eller meditere, så hjælper yoga øvelser til at give ro i kroppen. Jeg skal nok give eksempler på gode yoga stillinger senere:) når der kommer ro i kroppen giver det bedre forudsætninger for at kunne meditere!

God fornøjelse!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.