Mindfulness for dig og mig, ganske enkelt!

En god veninde har netop mailet mig linket nederst i dette oplæg. Jeg havde ellers lovet krop og sind total ro i dag, efter en særdeles hård omgang Hatha yoga i går aftes, der helt sikkert har sat gang i noget i kroppen! Men dette link fik mig altså tilbage til tasterne!

Kort fortalt møder vi i indslaget Henrik, der er begyndt at udøve mindfulness, samt hans coach Bo Heimann(link til Bo Heimann findes under links). Henrik beskriver, hvordan han fra start af, var utrolig skepsis og mest af alt forbandt mindfulness med hokus pokus, men at han efter bare 4 ugers daglig træning (2×10 min) var overrasket over effekten, blandt andet den ro han havde fundet. Mindfulnesscoach Bo Heimann supplerer med at forklare, at mindfulness ikke er hokus pokus men ganske enkelt træning med at få mere klarhed og mere ro –  at vende tilbage til virkeligheden. Bo Heimann understreger den vigtige pointe, at Henrik har trænet! Man kommer ikke sovende til det og vil man det, så er man nødt til at dedikere det tid! Det her link er et virkelig fint, svar på, hvad mindfulness er og hvordan det kan bruges i hverdagen. At mindfulness også er for dig og mig. Kort og præcist!

http://go.tv2.dk/morgentv/id-64340884.html

En kommentar til “Mindfulness for dig og mig, ganske enkelt!

  1. Jeg kontaktede efterfølgende Bo Heimann for at sige tak. Jeg synes det var så fine og præcise beskrivelse på mindfulness at det skulle kommenteres. Bo mailede et ekstra link tilbage med det første indslag han og Henrik lavede med Go’ Morgen og det kommer her:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.