Vågn op med byen, naturen og mindfulness meditation.

20130403-155821.jpg

Så blev det forår! Der var stadig is på søen, rim i græsset og ikke helt så høje temperaturer, men det satte ikke en stopper for et nyt forårstegn; morgen meditation med Anne Marie Beck i Botanisk have, Århus.

Jeg synes ikke rigtig, at krop og sind har vænnet sig til sommertiden, eller det bilder jeg mig ind, for helt ærligt, hvor svært kan det være at vænne sig til 1 time!?! Da vækkeuret ringede tænkte jeg ikke lige først ”ud af fjerne frøken og rask af sted til morgen meditation” Men af sted kom jeg, med mange lag tøj, yogatasken (til min efterfølgende ”yoga-lates”) en pose med hynde og lige en ekstra taske med træningstøjet. Godt pakket op bagav jeg mig af sted mod Botanisk have og der gik jo ikke mange minutter før jeg var ret så glad for at være kommet ud i den friske luft og det fine morgen lys. Aaahh, ren luksus! Jeg fandt frem til Anne Marie, der havde fundet et fint og forholdsvis uforstyrret sted. Da klokken slog 8 klingede det første gang fra meditationsklokkerne. Det blev til 3 fine meditationer i hjertet af naturen og Århus by og med solens sarte stråler blidt på os. Jeg oplevede, at det var langt nemmere at være til stede lige her midt i naturen, den friske luft vækkede mig og jeg nød virkelig bare at sidde og gøre noget godt for mig selv. Jeg havde inden tænkt, hvordan det ville være at meditere i et så offentligt rum, men under selve meditationerne bemærkede jeg det knap nok. Der var selvfølgelig lyde, der indikerede, at folk bevægede sig forbi vores lille gruppe, men det var på ingen måder dominerende eller generende. Jeg var glad for at jeg fik vippet rumpeten udover sengekanten og komme af sted, en super fed måde at vågne op på og glæder mig allerede til næste onsdag når der igen er morgen meditation!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: