Jagten på en definition fortsætter…

Så hvad er Mindfulness egentlig???

Image

Jeg fandt en artikel med temaet ”10 ting du skal vide om mindfulness” på fitliving’s hjemmeside. Spørgsmålet om, hvad mindfulness egentlig er dukker fortsat op og jeg forstår det virkelig godt! Mindfulness, et enkelt ord, men med mange definitioner og muligheder, der kan gøre det svært at forstå essensen af, hvad mindfulness præcist er. Jeg er jo nok den lidt nysgerrige type, så når jeg møder et nyt navn og eller definition, så skal jeg da lige finde ud af, hvem eller hvad, der gemmer sig bag. De 10 spørgsmål her i artiklen bliver besvaret af Rasmus Hougaard, der er leder for ”the potential projekt”, hvor der arbejdes med mindfulness i firmaer som Google, Sony og American express. Det er jo super spændende i min optik, men jeg ser jo også fælder ved at introducere mindfulness på arbejdspladsen (læs evt min seneste indlæg på en knivsæg https://thebalanceinmind.com/2013/12/10/pa-en-knivsaeg/). Så hvad er det her nu for noget? Jeg kender til MBSR – Mindfulness Based Stress Reduction. (læs evt om det i mit tidligere indlæg https://thebalanceinmind.com/tag/mbsr-mindfulness-program/) men Rasmus Hougaard introducerer et helt nyt begreb; Corporate Based Mindfulness Training. Hvad det præcis det er, må jeg have fundet ud af og så kommer jeg naturligvis med det her på bloggen:) Indtil da er der her et link til artiklen fra fitliving.

http://www.fitliving.dk/sund-livsstil/10-Ting-du-skal-vide-om-mindfulness/

Jeg har før lagt denne artikel på bloggens FB side, men den passer lige ind i temaet, så her er den igen:)

http://www.wildmind.org/blogs/on-practice/what-mindfulness-isnt-and-what-it-is?utm_content=buffereccf7&utm_source=buffer&utm_medium=twitter&utm_campaign=Buffer

Så jagten på en definition i mindfulness junglen fortsætter…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.