3 gode bøger

Her får du mine 3 absolut FAVORIT bøger når det kommer til at styrke mig selv til (arbejds)livet.De handler om at håndtere forandringer, at prioritere sin tid og hvordan jeg kan være et sekund foran mine tanker og reaktioner. Måske de også kan hjælpe dig?

Om at håndtere forandringer

Hvem har flyttet min ost?” af Spencer Johnson.

Meget letlæselig historie om, hvordan vi hver især håndterer forandringer – det kan være privat og på jobbet. I “Hvem har flyttet min ost?” beskriver Spencer Johnson, hvordan mennesker reagerer forskelligt på forandring men også hvordan vi bruger forandringerne til noget positivt.
Samt evnen til det at forstå sine egne svagheder og formå at gøre dem til styrker.

Om time management

Slug Frøen” af Brian Tracy

Er en fin lille bog om time management.

Med 21 praktiske og enkle råd fortæller  Brian Tracy, hvad der er afgørende for effektiv planlægning, sætte sig mål, skelne mellem vigtigheden af opgaver, danne sig overblik, skabe gode arbejdsrammer, lære det man viger udenom, fordi man ikke behersker det.

Og måske vigtigst af alt bliver du mindet om vigtigheden af at droppe undskyldningerne og bare få tingene gjort. ”Skal du sluge en levende frø, er det bedst at gøre det med det sammen” (uddrag fra bogen)

Om mindfulness i (arbejds)livet

Et sekund foran” af Rasmus Hougaard.

Ét sekund foran ”handler om at få et mentalt forspring – om at udvide opmærksomhedens båndbredde, blive fokuseret og opleve mere glæde i hverdagen.” (uddrag fra bogen)

Med mindfulness træner du et øget fokus. At kunne føle, at du er ét sekund foran dine tanker og derved dine reaktioner, handlinger. Det kan gavne dig i dit (arbejds)liv til at kunne stoppe op og aktivt vælge til og fra. Slå automatpiloten fra og tage styrring i eget liv. Et tema i mindfulness er også accept af, hvad vi ikke kan ændre på.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: