“Vlog” – Hvorfor mindfulness?

Jeg har udfordret mig selv og lavet en “vlog”, altså en videoblog, omkring, hvorfor jeg overhovedet mediterer. Skal jeg være helt ærlig – og det kommer jeg nok længst med – så er det lidt et had/kærlighedsforhold! Så kig og lyt med her når jeg forklarer, hvorfor en “vlog” og hvorfor jeg mediterer!

Find min “vlog” lige her : “Vlog” – hvorfor mediterer?

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.