Y I N ❤️

God formiddag 🤗

Holder du mon ferie? Eller er arbejdsugen (måske den sidste inden ferie?) lige startet forfra?

Jeg holder fri idag fordi jeg har arbejdet hele weekenden – jeg skrev indlægget i går 😉. Arbejdsugen sluttede med at undervise to skønne yoga hold udenfor på Jens Baggesens vej. Arh men! E L S K E R bare når den danske sommer gør det muligt at lave yoga under åben himmel 😍 mærke varmen og brisen, der får håret til at feje ind over ansigtet – det føles bare som ekstra luksus!

Min egen yoga rutine er, at jeg som regel laver lidt ca 30 min inden jeg skal undervise – (må dog undvære det pt, hvor kroppen brokker sig 😕). Både for at varme min krop op men også for at komme ind i stemningen. Mærke, hvad jeg skal undervise – hvis det giver mening? Jeg forsøger også altid at få længere sessioner ind til bare at bevæge mig innovativt – gøre hvad kroppen har brug for og lege med nye måder at sætte stillingerne sammen.

Om aftenen bruger jeg tit 45-90 min på noget Y I N yoga (jeg har ikke et tv eller børn, sååå ja, jeg har god tid 😉)Men det kunne jo også sagtens være mindre, måske bare 15 min? Det giver bare så god mening at lave lidt Yin om aftenen. Det er roligt og fordybende og forbereder virkelig sind og krop på at skulle sove. Jeg har aldrig musik på men det kan du jo evt gøre, hvis det gør oplevelsen bedre for dig.

Yin kan virke super provokerende! Det er kun siddende og liggende stillinger, hvor du holder stillingerne i alt fra 2 til måske 8 minutter og virker nærmest dovent! Det er så S K Ø N T og en dejlig balance til en hverdag, hvor der skal tænkes innovativt og hvor det hele måske går lidt hurtigt. Nogle gange er  L E S S   M O R E…

Without the YIN the YANG dies on the battlefield

På min YouTube finder du et par guidede Yin sekvenser og ellers får du her 3 af mine yndlingsstillinger – hvis du kun har tid til 3 så er disse perfekte! Hold stillingerne fra 2-5 minutter. Hvad synes du om Yin?

 

bananen-sidestræ
Bananen – ja, det hedder den 🙈 Et stræk for siden af kroppen, der giver følelsen af at strække sig efter en god nats søvn – S K Ø N T!
bryståbner
Bryst og skulderåbner – virkelig god til “kontorkroppe”. Jeg bruger en foamroller og en yogablog som støtte til hovedet men måske du kan bruge en dyne og puder, hvis du ikke har det andet?
Sovende due
Sovende due er en hofteåbner og er også god for din lænd. Du mærker nok strækket i bagdelen og baglåret. ✨

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: