BaLaNcE


IMG_2679
Jeg elsker virkelig mit arbejde og det er jeg ikke alene om. Rigtig mange arbejder i dag værdibaseret, hvilket betyder at jobbet kan være svær at slippe og finde den populære work/life balance.

For 5 år siden blev jeg sygemeldt med stress og selvom jeg nu har lært at finde den mentale balance så har jeg (åbenbart) glemt at en stor del af mit job i dag er fysisk. Og her halter jeg altså lidt efter.

Jeg møder ofte kommentarer om, at vi instruktører må være verdensmestre i at “mærke efter”. Personligt er jeg blevet rigtig god til at mærke efter under både træning og når jeg underviser. Har kroppen brug for en pause så får den det, men lige som alle andre falder jeg også!

I mit perspektiv er det at “falde” dog ikke en fejl – medmindre jeg ikke lær af det. Det er viden jeg skal bruge til at skabe den eftertragtede balance i mit liv!

Det seneste halve år har jeg helt sikkert været presset og haft helt andre arbejdsrutiner end normalt. En bog, der skulle skrives færdig, samtaler, workshop, flere undervisningstimer end jeg plejer og ofte har jeg undervist hver dag.

Rent mentalt har jeg kunnet følge med, her er jeg på hjemmebane. Huske pauserne og åndedrættet. Men kroppen har haft det svært og det kan mærkes. En gammel knæskade er tilbage efterfulgt af en skulder, hvor hel simpel bevægelse er besværet. På tide at vende tilbage til body&mind balance!

Jeg fik tilbage i maj lidt af et wakeup Call og den sidste lægelige udtalelse er nu på plads “du er muligvis slidt eller har en overbelastning” – lidt diffust men jeg/vi satser på det sidste og så er jeg bare TAKNEMLIG for at det ikke er mere alvorligt!

Det betyder, at jeg må genoverveje mit arbejdsliv og på den måde også mit privatliv. Mit firma er min lille baby og jeg brænder virkelig for alt det jeg laver, men jeg må endnu engang genfinde fodfæste og finde balancen og rette ind så jeg også lærer at passe på min krop.

Why do we fall?

So that we can learn to pick ourselves up.

-Batman

Hvordan har du det med at finde balance i hverdagen? Og kan du acceptere når du falder?

❤️ Jeanette

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.