K O N K U R R E N C E 🍀

konkurrence_tbim
Vær med i konkurrencen om disse 5 lækre barer fra MÄT og RATION. (Find mere information på Instagram og Facebook – deltag gerne begge steder)
V I N D  5 lækre barer!

Så er ferien for de flestes vedkommende ved at være slut. Jeg håber du har nydt det og har laddet godt op? Mange vender tilbage fra ferie med et ønske om at ændre noget i deres hverdag, eksempelvis mere overskud og nærvær.

Er det noget du kan nikke genkendende til? Så er denne konkurrence måske noget for dig! Du kan nemlig vinde disse 5 vildt lækre barer (via instagram og Facebook) – en bar til hver dag i en arbejdsuge 😋

Hvad har en lækker bar med mere nærvær og overskud – din mentale sundhed at gøre?

Bare at kigge på dem kan da gøre mig helt glad, hvad siger du?

Du kan lære at nyde din bar med nærvær og samtidig give din hjerne et velfortjent hvil, der vil give mere overskud. Hjernen knokler dagen lang så et hvil i ny og næ uden du forsøger at løse noget, skabe mening og værdi, kan give følelsen af at få lidt ferie og frihed i din hverdag.

Kender du sette scenarie… du sidder på jobbet og glæder dig til at holde pause? Hvad sker der så når du holder pause? Er du nærværende i den eller begynder du at tænke over det du skal nå efter pausen eller slipper du ikke den snak du havde inden pausen?

Du kan lære at spise din bar med fuldt nærvær, smag den, nyd den og forsøg at slippe tankerne mens du spiser den. Vi er ikke nærværende konstant og dine tanker vil med garanti vende tilbage. Det er ok! Når du opdager at tankerne er tilbage så slip dem og vend tilbage til din mentale pause og din lækre bar.

Du kan evt her læse mere om den mentale pause eller måske min korte intro til teknikken bag at slippe tankerne under en mental pause (teknik).

Vil du vide mere om, hvorfor det kan være så godt at prioritere din mentale sundhed så læs introen til mit online forløb, der starter op fra 21. August 2017.


❤️ Jeanette

(Konkurrencen slutter 6/8-17)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.