Bullet Journal – del 2

Jeg fik lyst til lige at holde dig lidt opdateret på min Bullet Journal som jeg startede med i august. Ved du ikke helt, hvad jeg taler om? Så læs evt indlægget Bullet Journal.

Skal jeg være helt ærlig, så har jeg selv været spændt på om jeg ville holde ved! Jeg bliver hurtigt begejstret og få tit alt for mange gode ideer, så rigtig mange ting ender jeg med at slippe igen. Men ved du hvad? Den her BuJo er kommet ind i min hverdag for at blive! 

Faktisk er jeg blevet så glad for det, at jeg lige har bestilt “udstyr” fra Japan!!! 

Det virker så skørt at hive den ekstra tid ud i en presset hverdag, men det giver mig følelsen af at skabe mere ro, overblik, gælde og faktisk på den måde mere tid!

Min BuJo er på sin vis blevet en del af min opmærksomhedstræning. Min måde at sætte farten ned og finde lidt fokus. Jeg har fundet ud af at mit summende “krea” sind har det rigtig fint med at arbejde analogt. Det skal ikke forståes som en anti-teknologisk-holdning. Jeg bruger fortsat min “online kalender” – det hedder det da vist ikke (?!?) mit regnskabsprogram er online osv. 

Jeg bruge min BuJo til at reflektere, til at skabe overblik og til at sætte farten ned. Jeg har en ide om at bruge den i min yoga, men har ikke helt fundet ud af hvordan endnu.

Min BuJo har udviklet sig en del fra jeg startede, fordi jeg har været nødt til at prøve af, hvad den kunne for mig og hvad jeg skulle bruge den til. Så her får du et indblik i, hvor min BuJo er lige nu. Er du gået igang med en BuJo?

Forsiden til denne måned. Men et kort motiverende citat + oversigt over månedens uger, dage og datoer.
Min ugekalender er ikke så meget en kalender men mere et overblik over ugen. Jeg skriver hver dag noget ned jeg er taknemmelig over. Jeg tænker jeg laver et indlæg om det på et tidspunkt, for det er noget, der giver mig sindssygt meget! På den modsatte side skriver jeg alle mine to do’s ned.
En tracker (har ikke fundet på et danske navn) bruger jeg til at motivere mig selv og til at få overblik over, at jeg faktisk husker at passe på mig selv.

3 kommentarer til “Bullet Journal – del 2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.