Weekend følelse

Photo by Lisa Fotios from Pexels

Vi glæder os ofte til vorespauser, fridage, weekender og ferier. De tidspunkter, hvor vi kan slappe af og gøre lige præcis det vi har lyst til. Uden nødvendigvis først at skulle planlægge dem. Kender du det?

Men, hvad så når du har fri? Nyder du det? Eller kender du også til følelsen af rastløshed? At det kan være svært at gå fra en hektisk hverdag til at tillade roen. At give slip og faktisk nyde det. Hvis du oplever rastløshed så spørg dig selv, hvad den underlæggende årsag er? At du ikke blev færdig på arbejde inden pausen? Eller måske er du i en periode med megen uvished? Der er altid en årsag til vores følelser og de fysiske fornemmelser i vores krop. Når vi bliver bevidst om den bliver det nemmere at give slip.

Her får du et udpluk af spændende artikler og øvelser til at begynde at lande i weekend eller ferie roen.

God fornøjelse!

Åndedrættet

Et fokus på dit åndedræt kan være en effektiv måde at begynde at sænke farten. At slippe det, der foregår i sindet og finde roen i kroppen. I artiklen her fra Yoga journal finder du 2 gode åndedrætsøvelser. Er du ikke vant til åndedrætsøvelser? Så kan det måske virke grænseoverskridenende, men forsøg at anerkend og omfavn det.

https://www.yogajournal.com/livebeyoga/santosh-maknikar-essential-pranayama-practices

Guidet meditation

I denne guidet meditation er det min intention at hjælpe dig med at være i rastløsheden. Rastløshed er en impuls som vi kan anerkende men ikke nødvendigvis behøver reagere på.

Hvad er spiritualitet?

Personligt har jeg haft det lidt svært med ordet spiritualitet. Men artiklen “Hvad er spiritualitet” fra magasinet Sundhed gav et rigtig fint perspektiv på begrebet.

Vise ord

Her får du en skøn artikel og det sidste interview med farverige master Fatman. Han kan virkelig sætte ting i perspektiv! Og nogle gange er det nye perspektiver, der skal til for at give slip.

https://borsen.dk/nyheder/feature/artikel/1/380147/master_fatmans_sidste_store_interview_mange_siger_at_vi_kun_lever_en_gang_men_det_ved_de_jo_ikke_en_skid_om.html

Grounding mindful yin

I mindful yin kombinerer vi mindfulness og yin yoga. I videoen her ønsker jeg at guide dig til at grounde, at skabe jordforbindelse. Forhåbentlig lige, hvad du har brug for til en rolig weekend?

Ønsker du at blive bedre til at håndtere din rastløshed?

God weekend!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: