Står dit ego i vejen for din indre ro?

Står dit ego i vejen for din indre ro?
Ego i meditation
Photo by Sergey Zhumaev from Pexels

Egoet skaber vores syn på verden og vores identitet. Det er som at kigge på dig selv i spejlet. Du ser dig selv eller nærmere en refleksion af dig selv. Egoet er en refleksion af dine tanker, det liv du har levet og det samfund og den kultur du er en del af. Ofte når vi møder modgang er det egoets udfordringer med at acceptere livet som det er. Egoet gør at vi har behov for at holde fast i det velkendte, har svært ved at give slip og finde ro i livet som det er.

Egoet skaber ofte intentionen bag vores handlinger som eksempelvis når vi tænker at vi skal gøre noget for at være noget. Når vi lader fysiske og ydre succeser være afgørende for følelsen af vores eget værd og værdi. Du er noget i dig selv.

”Every fragment of self-talk is a little story in the head that goes around, and then you look at the reality through the lens of the little story.” – Eckhart Tolle

I meditationen øver vi os i ikke at identificere os med egoet og udelukkende at se det som en refleksion af vores sind. I coachingen arbejder vi med at lade egoet finde nye og bedre perspektiver og veje.

Lyt til episoden “Står dit ego i vejen for din indre ro?”

One thought on “Står dit ego i vejen for din indre ro?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: