Coaching

Coaching

“All problems are illusions of the mind”

  • Eckhart Tolle

Bryd mønsteret!

Vores eksistens som mennesker er nærmest kun eksisterende i kraft af vores tanker, vores evne til hele tiden at udvikle os og se fremad. Tankens kraft har dog også vist sig som værende begrænsende. Din virkelighed er en reflektion af dine tanker, så lærer du ikke at bryde tankemønsteret kan dine tanker overtage din hverdag og hvad du gør med dit liv. Jeg løser ikke dine udfordringer, men jeg hjælper dig til at blive bevidst og på den måde at styrke din handlekraft.

Systemisk

Når der er tale om en systemisk tilgang til coaching handler det om det system du indgår i, altså handler det om relationer. Det er en metode til at få et nyt perspektiv på sig selv i forhold til systemet, i forhold til relationerne du indgår i. Men også en metode til at få et nyt perspektiv på selve relationerne. Hvorfor gør de som de gør? Hvad kan deres gode intention være? Systemisk coaching handler altså både om indsigt og udsigt.

Narrativ

Vi tænker ca. 60.00 tanker i løbet af en dag. Mange af disse tanker er gentagelser. Gentagelser, der bliver til historier, fortællinger, der bliver til din virkelighed. Med narrativ tilgang til coaching, handler det om at få et nyt perspektiv, på de dominerende historier. Det kan altså handle om at bryde ud af gamle vaner som enkelt person eller som en gruppe. Bryde ud af sådan er jeg eller sådan er kulturen her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: