Workshop-Foredrag

NUANCER AF STRESS header

Foredrag eller workshop med fokus på forebyggelse af stress.

Ofte er vi ikke særligt konkrete og bruger ordet stress om mange og meget forskellige situationer. Det bevirker, at årsagen til stress bliver usynlig og dermed svær at forebygge. Vi mister simpelthen handlekraften. Det er altså vigtigt at vide, hvilken situation der er tale om? Hvem har hvilket ansvar og hvad gør vi for at ændre situationen?

I foredraget går vi sammen bagom stress, fysisk som psykisk, og begynder at få sat ord og handling på de situationer, der på sigt kan være stress fælder.

Hvornår skal jeg stoppe op? Hvad skal jeg reagere på? Hvordan italesætter jeg det? Hvilket ansvar har jeg som medarbejder? Hvilket ansvar har jeg som leder? Hvordan forebygger vi aktivt stress? osv

Intentionen med foredraget er at klæde medarbejder samt ledelse på til i fællesskab at kunne forebygge stress igennem fælles dialog omkring selve situationen. På den måde genvinder I en handlekraft og et fælles ståsted.

WORKSHOP

Formålet med en workshop er at omdanne teori til praksis. At klæde ledere så vel som medarbejdere på til at navigere i “stress” junglen.

KONKRETE VÆRKTØJER

  • Hvilke situationer skal vi være opmærksomme på?
  • Hvilke symptomer skal vi være opmærksomme på?
  • Hvordan taler vi om det?
  • Hvem har hvilket ansvar?
  • Hvad kan jeg selv gøre?

Workshoppen er inddelt i 2 dele.

Del 1 : Foredraget ”Nuancer af stress”

Del 2 : Hands on

Workshoppen tager udgangspunkt i jeres behov og ønsker.

 

%d bloggers like this: