# Hvornår vil jeg se fremskridt i min Praksis?

# Hvornår vil jeg se fremskridt i min Praksis?

I vores vestlige verden kan vi godt li’ at sætte mål og naturligvis opnå dem. Sådan fungerer det så bare ikke med opmærksomhedstræning. Et mål er noget der ligger i din fremtid og med opmærksomhedstræning træner du at være tilstede og opmærksom nu og her 🙂

I mit perspektiv mener jeg nu godt, at det kan kombineres. Jeg ser det som helt ok, at praktisere opmærksomhedstræning med et ønske om ex at træne nærvær, at kunne håndtere emotioner osv.

Det, der gør det svært er, at det er din hjerne du træner. Så, hvor du normalt visuelt  vil kunne se fremskridt – hvis du eks begynder og løbe – og vel at mærke fortsætter – så er det anderledes med mentaltræning. Du kan ikke se fremskridtene men du vil formodentlig begynde at kunne mærke dem. Måske du føler dig mindre emotionel, mindre presset, nemmere ved at bevare fokus osv.

%d bloggers like this: