Kunderne siger

Mindfulness online

Den daglige journal er virkelig en øjenåbner. Dette forløb er lige, hvad jeg trænger til for at få vendt skuden igen, finde roen, glæden og overskuddet.

Jeg har kun de varmeste anbefalinger om dette forløb, vildt at det kan lade sig gøre online og kan kun sige, at jeg er i gang med at bane en n vej for mig.

Dorthe

Mindfulness online

Der er så meget synkronisitet i Jeanettes temaer og i hendes guidning at man næsten skulle tro, at hun kan se os. Det har flere gange passet præcist til mig, når Jeanette har mindet os om at vi kan tilpasse stillingen eller vende tilbage til nuet.

Mette

Grounding yin city retreat

Jeg har lige deltaget i City Retreat. Det var rendyrket selvforkælelse – lige hvad jeg havde brug for! Jeg glæder mig til at deltage igen. Jeanette er en meget dygtig, oprigtig og nærværende guide. De bedste anbefalinger herfra!

Louise Madsen

Mindfulness coaching 1:1

“Jeg sad med en svær opgave og stirrede mig blind på en opgave. Jeg kunne mærke at jeg blev mere og mere irriteret. Tidligere var jeg blevet siddende men den her gang bookede jeg et møde lokale og mediterede i 10 minutter. Da jeg kom tilbage var frustrationen ændret til ro og overskud og jeg fandt hurtig en løsning på problemet.”

Ann-Kirstine

E-bog “6 uger med mindfulness”

Forløbet i e-bogen har helt sikkert ændret den måde jeg ser mindfulness på. Jeg har altid været en person der synes det var lidt fjollet, og fortalt mig selv at det er godt at have travlt. Jeg var, og er, en person som har det med at overtænke en masse ting, og forestille mig alt muligt der kan gå galt, og stresse mig selv over det mindste. 
Men jeg kan ren faktist mærke det på min krop, og sind, hvor vigtigt det er at stoppe op ind i mellem, trække vejret, og meditere. Min krop slapper fuldstændig af, og jeg bliver meget mere rolig og afslappet. Som de så fint siger i Lion King – Hakuna Matata. 

Jeg kan kun anbefale Jeanettes e-bog, den er informativ, den er godt sat sammen, så man progradierer øvelserne på en overskuelig måde. Så har hun bare den dejligste, roooolige stemme som guider en til kropsrejse, og meditering. 
Jeg skal stadigvæk arbejde med at koncentrere mig, men forløbet har hjulpet mig enorm godt på vej, og givet gode redskaber og viden til at fortsætte. 

Kristin

Læs hele Kristins anbefaling af e-bogen

E-bog “6 uger med mindfulness”

Trods min første tanke om, at det egentligt ikke var noget for mig, blev jeg hurtigt modbevist, da jeg startede mit forløb med mindfullness hos Jeanette. Jeg har aldrig førhen været god til at sætte tid af til mig selv. Måske fordi jeg altid har nydt at have en travl hverdag, men måske også fordi jeg aldrig rigtig har været klar over, hvilken forskel det kan gøre netop at sætte lidt tid af.
 
Foruden en masse nyttig viden omkring mental træning og sammenspillet mellem krop og sind, har forløbet også givet mig nogle rigtig gode værktøjer, som kan bruges, når jeg støder på indre konflikter, hvad enten det er de store eller små af slagsen. Andres behov og meninger fylder mindre, mens jeg er blevet mere opmærksom på, hvad der er vigtigt for mig, hvad jeg skal nå, og hvad der kan vente til senere. Jeg føler mig mere nærværende blandt andre, men faktisk også i mit eget selskab, hvilket varmt kan anbefales – nøjagtigt ligesom et forløb hos Jeanette!
 
Emma
 
 

Mindfulness coaching 1:1

Selvom der kun er gået 4 uger er jeg virkelig begyndt at forstå og mærke, hvordan mine tanker og følelser påvirker mine handlinger.

Peter

E-bog “6 uger med mindfulness”

Jeg har læst  Jeanette Selvig’s e-bog “6 uger med mindfulness”

Disse seks uger har været meget lærrige, og svære, det kræver træning og viljestyrke at få lavet sine øvelser og få dem gjort til en del af sin hverdag. Men jeg fik styr på åndedrættet og har brugt det meget ift: at geare ned i en travl hverdag, få hormonerne på plads, pause i tanke mylderet og fx tandlægeangst (så meget at jeg næsten ikke hørte når tandlægen spurgte om noget).

Jeg synes at hele forløbet hænger rigtig godt sammen, og for mig gav det meget mening. Dog var jeg i uge to lidt utålmodig, men der er det rart at man kan skrive til Jeanette også hjælper hun, og kunne roligt fortælle mig at med tålmodighed kommer man langt, jeg skulle bare lige vente til uge 3 så kom det jeg efterspurgte.

Jeg kan klart anbefale at prøve dette online forløb, med det i mente at det kræver øvelse og træning. Jeg øver mig stadig i at huske pauserne i hverdagen, men den forskel og ro jeg mærker efter en omgang opmærksomhedstræning eller en omgang yoga er det hele værd! Jeg oplever mere og mere, hvordan jeg bruger de forskellige værktøjer, blandt andet accept, i min hverdag.

Helle

Stress seminar

Jeanette gjorde det fantastisk, og medarbejderne gav den fuld gas. Jeanette leverede en meget autentisk og nærværende præsentation, som gav stof til eftertanke og drøftelser om emnet. Som en ekstra bonus fik vi materiale om emnet med hjem til fordybelse og til hjælp i konkrete situationer, når vi mærker en forandring hos os selv eller i teamet. Et seminar i øjenhøjde – kan virkelig anbefales.

 
Kirsten Glaring
Afdelingsleder
Development Support
TDC

Stress seminar

Jeg har igennem nogen måneder ikke haft det godt. Men havde svært ved at sætte ord på og forstå hvad der var galt.

Jeg oplevede at jeg var modløs. Det var det nærmeste jeg kunne komme det.

Men kunne ikke få sat det i rette ramme og forstå hvorfor jeg havde denne reaktion.

Jeanette sendte forudgående for seminaret en undersøgelse ud. Der var mange udsagn. Og lige det jeg havde brug for. For nu kunne jeg pludselig sætte konkrete ord på hvordan jeg havde det og jeg reagerede ved at tårerne løb.

 Jeg var meget spændt på seminaret. Og havde egentlig ikke lyst til at deltage. Var nok bekymret for at komme til at udlevere mig selv, virke sårbar. Men jeg oplevede noget helt andet. Jeanette’s professionelle tilgang til opgaven og hendes forberedelser gjorde at alle mine fordomme og bange anelser blev gjort til skamme

Jeg oplevede at Jeanette var meget nærværende, uden på nogen måde at ”invaderer min komfortzone”. Jeg oplevede, at jeg blev mere og mere klog på hvordan jeg havde det. Selv om det kun var et par timer, så forstod jeg pludselig min krops reaktion. Jeg nåede også – i mit hoved – at få prioriteret mine problemer og udfordringer.

 Jeanette gav mig værktøjer og gode ideer.

Nu er det så op til mig selv at tage fat i det, evt sammen med min leder.

Som med så meget andet, så overtager en travl hverdag, og det er svært for mig at tage hul på ”det svære”. Men Jeanette har givet mig gode ideer til hvad der skal til og hvor jeg selv kan sætte ind. Og især ikke bruge kræfter på det jeg alligevel ikke kan ændre.

 Jeg kan kun anbefale dette til andre, hvad enten man oplever ”stress” eller ej.

Jeanette’s viden og interesse for emnet er smittende og hun formidler det  professionelt og nærværende. Lyttende og ikke fordømmende.

Jeanette ser det meget nuanceret, og som deltager kan jeg tage det jeg kan brug og lade det andet ligge.

 Tak for nogle gode og inspirerende timer. 

Christa

 

Coaching

I min snak med Jeanette, oplevede jeg ro, nærvær og en respekt for den jeg er. 

Hun tog i vores snak udgangspunkt i, hvad jeg fortalte og ikke i en forudindtaget ide om, hvad hun mente ville være godt for mig.

Jeg opfattede vores snak som et behageligt samspil, hvor hun med nysgerrighed og tålmodighed rykkede ved min bevidsthed.

Jeg følte mig set og fik måske derfor også et nyt syn på min egen situation.

I samtalen hviler Jeanette i sin brede faglighed på en måde så det giver mig ro og tillid til at slappe af og være mig selv.

Efter vores snak følte jeg mig lettet og mere afklaret med et ændret perspektiv på situationen.

Jana

Yoga

Så var der “hul igennem” – Jeg mødte min nye Hatha Yoga lærer Jeanette Selvig Sørensen i dag. Venlig god instruktion – ingen nøkker eller “ynglingselever” tid – ro – mindfulness.

Super hjælp til alle – afspænding uden skjult “hypnoterapi” (noget jeg hader, hvis ikke jeg har bedt om det) – blot nærvær uden flimmer – respekt. Om at gøre det kroppen er istand til nu og glædes over det. Dejligt med Mindfulness i praksis! Det er lige mig.

Jeg har besluttet at følge hendes undervisning og er så glad!

Min krop føles meget bedre og min lyst til rejsen er til stede.

Chris

%d bloggers like this: