Mental sundhed

Mental sundhed handler i mit univers ikke om at være robust eller at kunne ”klare mosten” men handler om sundhed på lige fod med sund kost og motion. Du skal altså ikke til at droppe det moderne liv men træne din hjerne til at kunne håndtere hverdagens udfordringer. Og mental sundhed handler – i mit univers – både om at håndtere eksempelvis stress samt skrue op for nærværet, glæden og troen på dig selv.

Vores hjerner arbejder, via tanker og følelser, fra vi vågner til vi går i seng. Det kan give følelsen af mental støj samt det at leve og reagere pr. automatik.

Jeg arbejder med et udgangspunkt i det narrative (forståelsen af vores tanker, fortællinger og overbevisninger – vores verdensbillede) samt med principperne fra mindfulness – opmærksomhed, nærvær, fokus og accept.

Du kan ved hjælp af mentaltræning lære at skrue op og ned for dine tanker. Blive bevidst om tanke og handlemønstre og gennem bevidstheden arbejde med at komme på føresædet i dit eget liv.

Kom her nemt igang med din opmærksomhedstræning

Q&A

Tilmeld dig min nyhedsmail og modtage viden, 10 min. guidet øvelse samt konkrete fifs til at skabe mere nærvær i din hverdag.

Tilmeld dig Nyhedsmailen

%d bloggers like this: