Forløbet holder sommer pause men starter op igen fredag 17/8-18

Hvad har vægttab og mentalsundhed med hinanden at gøre? I videoen giver jeg dig mit bud på den mentalesundhed og hvordan jeg kan hjælpe dig ved hjælp af mentaltræning.

Læs hvad tidligere deltagere fortæller

ONLINE forløb-intro (link)


På dette online forløb får du min hjælp til at komme igang med at træne opmærksomhed, nærvær og accept. Redskaberne til at kunne parkere tankerne og give sindet en velfortjent pause. 

Du vil i løbet af de 6 uger blive præsenteret for viden omkring dine tanker og følelser, og hvordan de evt påvirker din hverdag og dit liv. Forløbet tager udgangspunkt i, at det skal være nemt at begynde at vægte den mentale sundhed! Derfor er både information og øvelser relativt korte, og derfor foregår dette forløb online. 

Pris på forløbet 450,- incl. moms 

Samlet forløb incl 7 samtaler 3500,- incl. moms

 UGE 1 : Intro

Vi starter stille og roligt ud. Første uge handler om at begynde at sætte tempoet ned og begynde at gøre noget anderledes. Du introduceres til en daglig åndedrætsøvelse som du bruger i 5-10 minutter. Åndedrættet har både en beroligende effekt og det vil være en væsentlig del af din træning fremadrettet.

UGE 2 : Opmærksomhed, fokus, accept

Du bliver introduceret til opmærksomhedstræningen, der vil være din basistræning i de kommende uger – og fremover generelt, hvis du vælger det. Øvelsen er en guidet øvelse på 5-10 minutter som du kan bruge hvor som helst og når som helst. Du bliver her også introduceret til de 3 begreber opmærksomhed, nærvær/fokus og accept.

UGE 3 : Body&Mind

Kroppen og sindet hænger sammen! I denne uge vil du derfor blive præsenteret for fysiske øvelser, der skal hjælpe dig til at mærke, hvordan sindets rumsteren påvirker og skaber symptomer i kroppen. Der vil her være tale om videoer på YouTube, som kun deltagere på forløbet har adgang til. Disse videoer vil være af forskellig varighed, igen for at gøre det nemmere at prioritere at få øvelserne lavet. Har du tiden til det kan du prioritere de lidt længere videoer. Øvelserne er kun liggende og siddende stillinger. Jeg vil anbefale at du i ugen fortsat forsøge også at lave din opmærksomhedstræning 5-10  minutter om dagen.

UGE 4 : Hverdagens pauser

At begynde at have fokus på dine daglige pauser handler om at begynde at få redskaberne opmærksomhed, nærvær og accept integreret i din hverdag. Du skal begynde at bruge dine pauser til at træne at stoppe hverdagsflowet, stoppe op og begynde at se redskaberne (opmærksomhed, nærvær og accept) som en del af din hverdag. På den måde bliver din hverdag en del af din træning på lige fod med måske at prioriterer at cykle på arbejde for din fysiske sundhed.

UGE 5 : Fortællinger og fortolkning

Vi har alle en indre fortæller i form af vores tanker. Denne fortæller skaber vi i løbet af vores opvækst og den bliver afgørende for måden vi lever vores liv på. Hvilke valg vi træffer – eller ikke træffer! Denne indre fortæller skal vi til at stifte bekendtskab med og måske begynde at gøre op med.

UGE 6 : Hverdagen (herunder stress)

Det er den sidste uge og du skal begynde at kigge på, hvad du har lært, og hvordan redskaberne og den viden du har fået kan bruges i din hverdag. I denne uge kommer vi også ind på lidt af et tabu og for mange et svært emne, stress. Du får en grundig introduktion til, hvad stress er, hvordan du mærker det, hvordan du begrænser det. Med andre ord, hvordan mindsker du selv stress i det liv du lever.

Indhold
  • Du modtager hver uge ny viden + øvelse + opgaver
  • 2 Guidede opmærksomhedsøvelser på 5 og 10 minutter
  • 3 yoga programmer
  • PDF med journal til registrering af dine erfaringer
  For tilmelding eller spørgsmål så brug nedenstående formular.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s