Opgave planner (gratis)

Find ro og fokus med planlægning

Jeg starter altid min uge med min Opgave Planner. Med planneren holder jeg styr på nye ideer, fokus over ugens opgaver og planlægning og realisering mine ideer.

Det kan måske virke fjollet at bruge pen og papir med de mange apps og tekniske redskaber, der findes i dag! Med planneren oplever jeg at det er nemmere at bevare mit fokus. Jeg ved ikke med dig, men hvis jeg bruger en app så har jeg en tendens til at glemme at tjekke appen. Opgave planneren ligger derfor altid fremme på mit arbejdsbord som en positiv reminder.

Realiser dine drømme

Tidligere havde jeg svært ved at handle på mine ideer, fordi jeg havde svært ved at gøre dem konkrete og håndterbare. Jeg startede selv med en bullet journal men oplevede at det med at skrive mine ideer og opgaver ned i en bog, nærmere var som at gemme det væk. Med min opgave planner har jeg fået nemmere ved, både at fokuserer på, hvad jeg skal, samt skabt strukturen til at gøre opgaverne mere konkrete.

Du kan herunder gratis downloade planneren

Opgave Plannerern er delt op i 3 sektioner.

// OPGAVER er her jeg skriver mine opgaver ned. Når jeg ikke en opgave i den ene uge så overførs den til den næste.

// det med småt er hvor jeg skriver ny ideer, noter, nice to do men ikke need to do opgaver ned osv.

// UGEDAGE bruger jeg til at strukturere, hvornår på ugen jeg skal have hvad gjort. Det er også her jeg underopdeler en opgave. Eksempelvis en meditation; 1/ Skriv tekst 2/Indtal 3/ Rediger 4/Publicer osv.

Jeg håber at planerer her vil kunne hjælpe dig med at finde mere ro, struktur og måske turde kaste dig ud i at realisere dine drømme.

Skriv endelig, hvis du har feedback, spørgsmål eller kommentarer!

%d bloggers like this: