Privat

Stress er et emne de fleste kender til, enten har de haft det tæt inde på livet eller måske kender de en der har. Det betyder, at stress ofte også er et emne, der er mange meninger om. Velmenende men ikke altid helt sande. Stress er mange ting og hvert tilfælde af stress er unikke, hvor en fællesnævner for alle stress tilfælde er, at det altid handler om en overbelastning på den ene eller anden måde!

Sygemeldt med stress?

Som jeg ser det, er det du har brug for i en stress situation at “nulstille” systemet og at komme på fode igen. Derefter kan du begynde at fokusere på, hvad der skabte stress hos dig. Derfor er det her tale om rådgivning i forhold til din situation. Hvor er du og hvad har du behov for? Og når du er klar kan du begynde at fokusere på, hvad der er sket og lære af det.

Undgå stress?

Ønsker du at undgå at blive stresset eller komme ud af en mild stress uden sygemelding, så kan jeg coache dig for at finde frem til årsagen, mønsteret, og derved genvinde din handlakraft.

Stress kan ses lidt som at stå midt i et oprørt hav og ikke vide, hvilken vej du skal svømme for at komme tilbage op til overfladen. For at blive i den maritime metafor kan du se mig som en line der bliver kastet ud, der skal guide dig tilbage op på overfladen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: