Samtaler

Forebyggelse af arbejdsrelateret stress handler om et fælles ansvar. Derfor arbejder jeg med både ledelses- samt medarbejder coaching og rådgivning. I kan se mig som den, der få enderne til at mødes og skabe en fælles forståelse af situationen.

Som firma skaber I kulturen og retningen samt har mandat til at skabe forandringer, derfor starter forebyggelse af stress altid oppe fra. Men som medarbejder er du den med den vigtige viden! Hvad skaber frustrationerne, presset og i sidste ende følelsen af stress?

 

Rådgivning af firmaer om forebyggelse af stress

I kan som firma måske føle stress som at stå i orkanens øje og ikke helt kunne gennemskue, hvilken præcis situation, der har skabt orkanen. Jeg hjælper ved, igennem samtaler at klarlægge, hvor I befinder jer og hvor I bør sætte ind. Hvad er stress og hvordan forebygges det? Det kan være samtaler 1:1 eller i en gruppe af flere ledere.

Rådgivning/ Coaching 1:1 eller i gruppe

Vi bruger ordet stress i alt for mange situationer! Det betyder, at ordet bliver uigennemsigtigt og unuanceret. Når jeg rådgiver/coacher i forebyggelse af stress handler det om at få belyst, hvilke situationer, der skaber følelsen af magtesløshed, frustration og det at føle sig presset.

Konflikt håndtering

Der kan på arbejdspladser hurtigt opstå misforståelser og frustrationer! Bliver det ikke talt igennem kan disse være kimen til et dårligt arbejdsmiljø og en følelse af stress. Oplever I frustration og mistrivsel i en gruppe af medarbejdere fungerer jeg igennem coaching som mægler. I gruppen finder vi sammen ind til sagens kerne og en ny vinkel på situationen.

Alle coachinger varer 60 min. og koster 950,- incl. moms. 

(Jeg kommer ud til den enkelte arbejdsplads)

Jeg kan altid kontaktes for en uforpligtende snak om jeres situation!

Læs mere på bloggen om mit syn på stress.

Ét godt råd!

Nuancer af stress

3 gode råd

%d bloggers like this: