Selvomsorg og indre glæde med mindful yin

Selvomsorg og indre glæde med mindful yin jeanette selvig

Selvomsorg er mange ting, og bliver nok ofte sat i forbindelse med det mest håndgribelige, som et dejligt varmt bad, gåture på stranden eller måske en hel dag i din yndlingsstol med en god bog.

Det er også selvomsorg – og en vigtig og dejlig del af slagsen.

En anden del af selvomsorgen, der måske er mere svær at forhold sig til, er den mentale del. Alt det vi tænker og siger om os selv. Vores evne til at anerkende og acceptere tanker og følelser samt vores evne til at hjælpe os selv op igen når vi snubler.

Det er vigtigt for mig at tilføje, at det at købe et online forløb, eller e-bog for den sags skyld, mest af alt skal ses som en start og inspiration for dig, der er nysgerrig på det at arbejde med sindet. Dette skriver jeg i en respekt for dig og den process du måske er i. At arbejde med sindet på egen hånd kan være en svær proces, ganske enkelt fordi vi ofte fortsætter i gamle vaner og bliver blinde for tanker og følelser. I mit faglige arbejde oplever jeg ofte en frustration ved klienter over at det føles svært og en selvbearbrejdelse “jeg er nok ikke god nok” – som i virkeligheden kan være et udtryk for det mindset, man måske ønsker at arbejde med. Men at arbejde med sindet er en proces, der tager tid. Så når vi taler om selvomsorg så husk også at vise selvomsorg for den proces du måske er i og at den proces tager tid. Hvad der har taget os år om at bygge op ændre vi ikke på en dag eller to.

Når det er sagt håber jeg naturligvis fortsat at du vil opleve, at forløbet her kan give dig a-ha oplevelse og nyt vind i dit selv-udviklings sejl.

I forløbet her modtager du:

  • Viden omkring dit sind gennem mindfulness, positiv psykologi samt yoga
  • 3 guidede videoer

1 video på 14 min med blid siddende og liggende blid bevægelse

1 video på 40 min med mindful yin “selvomsorg”

1 video på 35 min med mindful yin “tillid og glæde”

Praktisk

Forløbet koster 99,- og det kan blive dit ved at kontakte mig via nedenstående formular.

%d bloggers like this: