Slip frygten for andres tanker – guidet meditation

slip frygten for andres tanker
Photo by Giulia Bertelli on Unsplash

Slip frygten for andres tanker og vend hjem til dig selv med en guidet mindfulness meditation.

Med mindfulness øver vi os igennem meditationen til at se det, der foregår i sindet helt klart. Det vil sige at se vores tanker uden at fortsætte i dem og mærke følelserne uden at bekræfte dem ved at reagere på dem. Og på den måde kan vi øve os i at stoppe op og slippe frygten for andres tanker.

Du kan måske forestille dig sindet som et hav, der til tider kan være oprørt og gøre sigtbarheden sløret. Når stormen lægger sig kan du igen se igennem det klare vand og genfinde din retning. 

Præcis på samme måde som det ikke nytter at tage kampen op mod naturens kræfter så kan vi også befinde os i andre situationer, hvor vi intet kan eller skal stille op. Som eksempelvis frygten for, hvad andre tænker. Vi kan fremfor at fortsætte i tankerne eller forblive i følelserne anerkende det der er og herfra vende hjem til os selv. Dermed bruger du dig selv som et anker når tanker eller følelser trækker afsted med dig.

På denne guidede meditation er fokus at anerkende frygten for andres tanker. Fremfor at fortsætte i tankerne og følelserne så guides du til at stoppe op og flytte blikket hjem til dig selv.

Brug meditationen et par gange om ugen og forsøg så at implementer dét du lærer her i din hverdag. Når du møder frygten for andres tanker så stop op, anerkend det, uden at forfølge eller involverer dig i det som en vane, flyt så blikket hjem til dig selv. Det vi gør ofte bliver vi gode til.

P R A K T I S K

Intro til meditationen

Pris for meditationen 49 kr,- du kan køb meditationen i shoppen

Har du spørgsmål, kommentar eller feedback? Så kontakt mig endelig via jeanette@thebalanceinmind.com

Frygter du andres tanker? Lyt med på podcast episoden Slip frygten for andres tanker – vend hjem til dig selv

Eller læs blogindlæget Frygt for, hvad andre tænker?

%d bloggers like this: