Dobby effekten

60.000 tanker, så mange går der cirka gennem menneskets bevidsthed i døgnet og mange af disse er gentagelser der looper. Jeg forstår det faktisk godt. Eksempelvis et uddrag fra mit eget tankespind: Sikke et fint træ… Det minder om X’s nye tatovering… Sjovt jeg løb ind i hende til træning… jeg skal lige huske atFortsæt læsning “Dobby effekten”

Uge #1 godmorgen sind!

  I dag var det starten på et 8 ugers mindfulness kursus ved Anne Marie Beck. Jeg startede dagen med at glemme indkøbene ved hoveddøren og først opdage dem, da jeg, 2 timer senere, skulle ud af døren igen. Godt, tænkte jeg, jeg er vist klar til ”bevidst nærvær” kursus! Jeg har beskæftiget mig med detFortsæt læsning “Uge #1 godmorgen sind!”

Vågn op med byen, naturen og mindfulness meditation.

Så blev det forår! Der var stadig is på søen, rim i græsset og ikke helt så høje temperaturer, men det satte ikke en stopper for et nyt forårstegn; morgen meditation med Anne Marie Beck i Botanisk have, Århus. Jeg synes ikke rigtig, at krop og sind har vænnet sig til sommertiden, eller det bilderFortsæt læsning “Vågn op med byen, naturen og mindfulness meditation.”