Yoga er efter vestens mange års udvikling blevet en mangesidet diamant, der nærmest er umulig at beskrive. En ting, der dog er klart er yogaens mange både fysiske og fysiologiske fordele. Fordele, der kan være gavnlige i forbindelse med sport, på arbejdspladsen samt i et sundhedsfagligt forløb.

Fysiologiske fordele

De fysiologiske fordele jeg selv er blevet mødt med, igennem mine elever, er blandt andet mindre eller slet ingen migræne, bedre søvn, større ro og et lavere blodtryk.

Yoga er i dag godkendt i flere lande som behandlingsform.

Fysiske fordele

Af fysiske kvaliteter kan jeg nævne genoptræning efter diskusprolaps, færre eller slet ingen gener ved gigt, generelt større fysisk velvære og mobilitet. Færre spændinger i ryg og skuldre som følge af stille siddende arbejde foran pc.

Yoga shoulder openerMed mig som din instruktør

For mig handler yoga om nærvær med et anatomisk og fysiologisk fokus.

Det er nemt at blive forblændet af smukke billeder af avancerede stillinger, men med fokus på lige nu og her, arbejder vi os hen imod stillingens form mere end at presser os ned i den. Det handler ikke om at præstere men om at være i stillingen som du er lige i dette øjeblik. På den måde får yogaen en grad af fordybelse og en mulighed for at forene krop og sind.

Mine undervisningstimer i Fitness World

Du kan hente inspiration eller få en ide om min undervisningsstil via min youtube kanal Jeanette Selvig Sørensen

Ønsker du at booke mig til at undervise i dit firma, til en polterabend eller andet så kontakt mig endelig for uforpligtende snak.

 

Chris Nunan skrev dette efter sin første time hos mig:

Så var der “hul igennem” – Jeg mødte min nye Hatha Yoga lærer Jeanette Selvig Sørensen i dag. Venlig god instruktion – ingen nøkker eller “ynglingselever” tid – ro – mindfulness.

Super hjælp til alle – afspænding uden skjult “hypnoterapi” (noget jeg hader, hvis ikke jeg har bedt om det) – blot nærvær uden flimmer – respekt. Om at gøre det kroppen er istand til nu og glædes over det. Dejligt med Mindfulness i praksis! Det er lige mig

Jeg har besluttet at følge hendes undervisning og er så glad!

Min krop føles meget bedre og min lyst til rejsen er til stede.

På bloggen:

Åndedrættet

Just do it!

Just do it! -2