Yoga


Yoga er efter vestens mange års udvikling blevet en mangesidet diamant, der nærmest er umulig at beskrive. En ting, der dog er klart er yogaens mange både fysiske og psykiske fordele.

Fysiske fordele

De fysiske fordele ved yoga er blandt andet en modvægt til en øm “kontorkrop”, færre gigtsmerter, mindre eller slet ingen migræne, lindring ift. diskusprolaps samt et lavere blodtryk. Alle gener vi gennem yogaens fysiske stillinger kan arbejde med at lindre for at skabe mere fysisk velvære i vores dag.

yoga med et fundament i mindfulness

Det rolige tempo, dit åndedræt og fokus på kroppen er nogle af de aspekter der gør, at yoga gavner dit sind. Du vil mærke en større ro og en bedre søvn.

At vi for en stund kan slippe ambitionerne og tillade at tingene er som de er. Lad kroppen strække sig i sit egettempo uden at vi med bilen forsøger at påvirke de fysiske stræk eller kroppens naturlige tempo.

Det er nemt at blive forblændet af smukke billeder af avancerede stillinger, men med fokus på lige nu og her, arbejder vi os hen imod stillingens form mere end at presser os ned i den. Det handler ikke om at præstere men om at være i stillingen som du er lige i dette øjeblik. På den måde får yogaen en grad af fordybelse og en mulighed for at forene krop og sind.

%d bloggers like this: